LEANdesign – mugav ja jätkusuutlik sisekujundus

LEANdesign on planeedisõbralik kaubamärk, mis peab lugu heast maitsest ning mugavusest.

Eesti disain, kui oskuslik, ilus ja konkurentsivõimeline käsitöö

LEANdesign – mugavaks istumiseks mõeldud toolid! Need peegeldavad Sinu unikaalset stiili ja neisse vajudes tunned end turvaliselt ning hästi.

  • jätkusuutlik
  • kordumatu
  • stiilne
  • mugav
  • kerge

Kes me oleme?

Oleme Eneli, Karin, Getlyn ja Maris. Oleme kõik erinevate disaini-, keskkonna- ning tootmisvaldkonna teadmiste ja kogemustega. Meid seob kirg mugavate ja ilusate asjade vastu, eriti, kui need ei risusta meie planeeti. Kui Eneli meie poole oma ideega pöördus – teeks toote, mille tegemiseks ei ole mitte midagi siia maailma juurde toodetud ning samuti ei kujuta see toode endast liigset mõju keskkonnale – olime kohe inspireeritud! Hea disain ja toode sünnib sinna, kus on neid kellele see rõõmu pakub.

Eneli

LEANdisain toote idee autor ja tootedisainer, kellele meeldib katsetada erinevaid materjale ja luua põnevaid disainlahendusi. Tootmiskogemust mööblidisainerina on Enelil üle 20 a.  

Karin

LEANdesign toote kaasdisainer ja tootmise juht ning organisaator, kes hüppab vette tundmatus kohas ning õpib igas vees kiirelt ujuma. Karin tunneb ja teab kõiki tootmisega seotud inimesi ja ressursse.

Getlyn

inspiraator ja LEANdesign ettevõtmise majanduslik hing, kelle jaoks on oluline keskkonnahoid ning jätkusuutlikkus.

Getlyn panustabki just oma praktiliste teadmiste ja kogemustega nendes valdkondades.

Maris

LEANdesign tootega seonduva turundusliku külje vedur ja teostaja. Maris on kogenud turunduse ja kommunikatsiooni inimene, keda inspireerib võimalus proovida alati midagi uut ja teistmoodi.